eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Fidesz: Bajnai újabb szereplőt talált a rezsicsökkentés-ellenes koalícióhoz

Bajnai Gordon újabb szereplőt talált a rezsicsökkentés-ellenes koalícióhoz - így kommentálta Selmeczi Gabriella, a Fidesz-szóvivője az Együtt-PM választási szövetség vezetőjének szombati, a Magyar Szolidaritás Mozgalom Egyesület alakuló közgyűlésén elmondott beszédét.

A volt miniszterelnök a budapesti rendezvényen egyebek mellett arról beszélt, hogy ellenzéki összefogás nélkül nincs győzelem a 2014-es választáson, de egy akármilyen összefogás nem vezet feltétlenül győzelemhez.

Selmeczi Gabriella szerint Bajnai Gordon a szombati beszédével megerősítette, ugyanazt a veszélyes és szélsőséges gazdaságpolitikát folytatná, amellyel egyszer már tönkretették az országot. Az emberek azonban nem kérnek a bankárkormányból, mert az korábban elvette a pénzüket, és a bankok, a külföldi tőke érdekeit képviselte - fogalmazott a Fidesz szóvivője újságírók előtt Budapesten.

Mint mondta, a Gyurcsány-Bajnai-kormány alatt nőtt az adó, a rezsi, csökkentek a fizetések és azok vásárlóereje, Bajnai Gordonnak pedig most is az volt az első gondolata, hogy eltörölje Európa legalacsonyabb adókulcsát, megemelve ezzel a középosztály adóját.

Bajnai Gordon újra támadta a rezsicsökkentést is - folytatta Selmeczi Gabriella -, rezsiadót emlegetett, így nyilvánvaló, ha rajta múlna, eltörölné a rezsicsökkentést. A volt miniszterelnök a rezsicsökkentés-ellenes koalícióhoz szombaton újabb szereplőt talált - utalt a nagyobbik kormánypárt szóvivője a Magyar Szolidaritás Mozgalom Egyesület alakuló közgyűlésére.

Hangsúlyozta, a magyar emberek nem akarják, hogy visszatérjen a Gyurcsány-Bajnai-koalíció, hogy újra a maffiabaloldal kormányozzon.

Selmeczi Gabriella a tájékoztatón reagált arra is, hogy a Népszabadság írása szerint a kormányzat problémákra számít az elkövetkező hónapokban a hulladékkezelésben. A szóvivő kijelentette: garantálva van a hulladékelszállítás Magyarországon, ráadásul a rezsicsökkentésnek köszönhetően olcsóbban, mint eddig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×