eur:
390.26
usd:
364.18
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Durva viharok érkeznek szombatra is!

Többnyire erősen felhős lesz az ég szombaton, csak rövid időszakokra süt ki a nap, és többfelé alakul ki eső, zápor, néhol még egy-egy zivatar is előfordulhat. Az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik, délután a Dunántúlon, később a középső országrészben többször viharossá fokozódik.

Zivatarok környékén a széllökések elérhetik a 100 kilométer/órát is - olvasható a met.hu oldalon. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok, a késő esti 16 és 21 fok között alakul.

Szeles, hűvös időre van kilátás a következő napokban is. Vasárnap még többórás napsütésre számíthatunk, majd hétfőn újabb hidegfront érkezik, hatására kedden sokfelé várható eső, zápor. Szerdától kevesebb lesz a csapadék.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 90 százalékán valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 6, 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kezdetben 20, 25, később 11, 19 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×