eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kövér László egy szlovák liberális párt ötletével "kampányolt"

A Fidesz helyettes szóvivője szerint egy szlovák liberális párt ironikus ötletét ismertette Kövér László azon a hangfelvételen, amelyet a szocialista Budai Bernadett csütörtöki sajtótájékoztatóján játszott le.

Cser-Palkovics András csütörtöki közleményében a szocialisták szóvivőjének sajtótájékoztatójára úgy reagált: az MSZP-nek nem a Fidesszel és Kövér Lászlóval van vitája, hanem a szlovák Szabadság és Szolidaritás nevű liberális párttal, ezért Budai Bernadettnek kár volt kiállnia egy összevágott és manipulált hangfelvétellel.

Budai Bernadett csütörtöki sajtótájékoztatóján lejátszott egy, állítása szerint vágatlan, Jászszentandráson készült hangfelvétel-részletet, amelyen Kövér László arról beszél, hogy bizonyos emberek szavazati jogát az államnak vissza kellene vennie egy konkrét összegért.

Ez szavazatvásárlást és bizonyos emberek választójogának a korlátozását jelenti, amely az MSZP számára elfogadhatatlan - jelentette ki a szóvivő, aki szerint Kövér László elgondolása a rendszerváltás utáni Magyarország öt legdurvább és leginkább antidemokratikus kezdeményezése között van.

Budai Bernadett úgy fogalmazott: a hangfelvételen elhangzott mondatok félelemkeltőek és elgondolkodtatóak.

Cser-Palkovics András közleménye szerint viszont Kövér László a szlovák Szabadság és Szolidaritás nevű liberális párt ironikus ötletét ismertette a fórumon.

A Fidesz helyettes szóvivője emlékeztet arra, hogy a szlovák felvetésről egyébként már cikkezett a magyar sajtó is. "Egy kis olvasással, utánjárással Budai Bernadett kínos baklövéstől menthette volna meg magát és az MSZP-t" - írta Cser-Palkovics András.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×