eur:
389.2
usd:
361.74
bux:
68097.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Szocialista kifakadás: "A pénz Bajnai laptopjában van, Gaskó az SZDSZ embere"

A szocialista Karsai József képviselő szerint sehol nem jelennek meg az uniós pénzek az országban. A politikus a vasutas sztrájkkal összefüggésben az InfoRádiónak azt mondta: Gaskó István VDSZSZ elnök Kóka János és az SZDSZ érdekeit szolgálja.

"Hol a pénz? A laptopban? (...) A Bajnai Gordon laptopjában van az a pénz. A kivetítőjében. És oda ennyi húszezres nem fér el" - mondta a szocialista képviselő az EU-pénzekről.

Az InfoRádiónak arra a felvetésére, hogy számos beruházás van az országban, Karsai József azt válaszolta: "Mondjon egyet!"

Nincsenek fejlesztések. A pályázatot most kellett beadni az iskolára, de már közölték: az én körzetemben nem lesz felújítás - folytatta a politikus.

Azt szeretném látni, hogy a "mi pénzünkből nekünk épült, mint az M7-es autópálya. Utána meg fizetjük az autópálya-díjat" - közölte Karsai József.

"Egyetlen vasútvonalon semmilyen fejlesztés nem történt. (...) Ha így tart a sztrájk, akkor megszűntetik még a maradékot, még a fővonalat is" - tette hozzá.

A szocialista képviselő szerint "Gaskó a Kóka János embere. Gaskó bebizonyítja, hogy nincs szükség szárnyvonalakra, mindent meg lehet oldani autóbusszal".

"Soha nem ártott még a vasutasoknak ember annyit, mint Gaskó" - jelentette ki a képviselő, aki szerint a VDSZSZ elnöke "saját, privát reklámügyeit és néhány ember lobbiját szolgálja".

Kóka Jánost, az SZDSZ-t szolgálja - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 16:15
×
×
×
×