eur:
392.14
usd:
366.68
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Mi köze Horváth Ágnes férjének Fábry Sándorhoz?

Az egészségügyi miniszter szerint nem jelentett többletköltséget az államnak, hogy férje is elkísérte a delegáció tagjaként afganisztáni látogatásán. Horváth Ágnes szerint férje jelenléte nemhogy zavarta, hanem kifejezetten jót tett a látogatásnak.

Miért utazott Önnel a férje is Afganisztánba?

Háborús övezetbe mentem, a férjem először nem akart elengedni, majd amikor volt rá lehetőség, úgy engedett el, hogy velem jött. Ez egy olyan út volt, ahol nem volt költség, éppen ezért semmilyen költségtérítést nem kellett fizetnünk. Szoktunk együtt utazni, természetesen amikor olyan helyre megyünk, ahol van bármilyen költség, azt értelemszerűen mi magunk viseljük és vállaljuk.

A delegáció különgéppel ment, de az ott-tartózkodásnak sem volt költsége?

Azért nem volt költsége, mert egy katonai különgéppel mentünk, ami így is, úgy is felszállt volna. Egyébként több újságíróval utaztunk együtt. Az ott-tartózkodás esetében semmilyen szállodai körülményekről nem volt szó. A párom része volt a delegációnak, ugyanúgy vigyáztak rá, mint a többi újságíróra. Ugyanúgy, mint ahogy egy pár hónappal ezelőtt például Fábry Sándorra.

Tehát a férjének semmilyen saját költsége nem volt, például étkezés...

Nem, nem. Ugyanúgy része volt a delegációnak, nem volt vele költség. Ugyanúgy nem kértek tőle költséget, ahogyan Fábry Sándor sem fizetett, vagy a velünk lévő újságírók sem.

A munkájában nem akadályozza, hogy elkíséri a házastársa?

Nem, sőt ezen a területen én kifejezetten előnynek éltem meg. nagyon jó volt azt tudni, hogy ott van velem a párom. Még ha valahol egészen máshol is van, mégiscsak "vigyáz" az emberre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×