eur:
389.68
usd:
364.22
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Gondolkodj egészségesen, ovis!

Ezerötszáz óvodába összesen 55 ezer egészségzsákot küld a Gondolkodj Egészségesen Alapítvány - mondta Futó Judit. A pszichológus hozzátette: a tornazsák tartalmaz a szülők számára egy könyvet, továbbá a helyes táplálkozásra, higiéniára felhívó kiadványokat, a gyerekeknek pedig fogkefét, fogkrémet és müzliszeletet.

Második éve fut a Gondolkodj Egészségesen! program, amelynek keretében a kiscsoportos óvodások szülei egészségzsákot kapnak - mondta az InfoRádiónak Futó Judit.

A pszichológus hozzátette: a csomagban higiéniával kapcsolatos tárgyak, például egy fogkefe is található, de tartalmaz egy könyvecskét is, amelyben szakemberek gondolatai olvashatók az egészséges életről, a gyerekek lelki fejlődéséről vagy a természetről.

A csomagokat ezerötszáz óvodába küldik ki és 55 ezer kiscsoportos szülei jutnak hozzá az egészségzsákhoz - közölte Futó Judit.

A program célja, hogy egészséggel kapcsolatos információkat juttassanak el a családokhoz például a gyerekek megfelelő táplálkozásáról, testmozgásáról - mondta a pszichológus.

Szeptember 29-én, a margitszigeti Nagyréten, délelőtt 10 órától rendezik meg az első Gondolkodj Egészségesen! családi napot is - tette hozzá Futó Judit.

Hanganyag: Koncz Anita

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×