eur:
389.36
usd:
363.73
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Lengyel Zoltán kilép a Fidesz-KDNP frakciószövetségből

Lengyel Zoltán kilép a Fidesz-KDNP frakciószövetségből - hangzott el a Magyar Televízió (MTV) szerda esti Híradójában. A hírt a képviselő ügyvédje megerősítette, és azt közölte: Lengyel Zoltán e döntéséről szerdán írásban tájékoztatta frakcióját.

A közszolgálati televízió információja szerint Lengyel Zoltán a parlament őszi ülésszakától független képviselőként dolgozik tovább.

Futó Barnabás, a képviselő ügyvédje az MTI megkeresésére elmondta, Lengyel Zoltán írásban jelentette be a frakciószövetségnek, hogy az őt ért támadások miatt átül a függetlenek közé.

Az ügyvéd megerősítette, hogy Lengyel Zoltán döntését azzal indokolta, szeretné az őt ért támadásoktól megóvni a Fidesz-KDNP frakciószövetséget. Utalt arra, hogy a sajtóban több lejárató szándékú írás, illetve "összemontírozott" fénykép is megjelent Lengyel Zoltánról.

Közölte, Lengyel Zoltán elképzelhetőnek tartja, hogy "miután tisztázta magát", újra visszaül majd a frakciószövetség soraiba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×