eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Navracsics: ha meleg lesz, tüntetés is lesz

A Fidesz szolidáris minden, a kormány megszorító csomagja ellen békésen demonstráló szervezettel. A párt frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: a Fidesz választási programja alapján döntik el, hogy támogatnak-e egy tüntetést.

Navracsics Tibor kijelentette: nem bábáskodnak a szakmai tüntetések felett, nem küldenek aktivistákat.

Hozzátette azonban, hogy amikor a gyógyszerészek petíciót akartak neki és más politikusoknak átadni, azt természetesen átvette.

A frakcióvezető hangsúlyozta: a legtöbb szakmai szervezet problémája az, hogy a kormány a kizárásukkal, a velük való egyeztetés nélkül dönt róluk alapvető kérdésekben.

Pártja Kossuth téri demonstrációja kapcsán Navracsics Tibor elmondta: még nem döntöttek arról, hogy meddig követeljék ilyen módon Gyurcsány Ferenc lemondását.

Hozzátette: ha nagyon hideg lesz, elképzelhető, hogy október 23-án vagy november 4-én felfüggesztik a tüntetést, de, mint mondta, nem véglegesen.

A tüntetés végleges befejezéséről egyelőre nem döntöttek - jelentette ki.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×