eur:
389.72
usd:
365.01
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Három férfit gyanúsítanak az olaszliszkai autósgyilkossággal

Három férfit gyanúsít a rendőrség a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán vasárnap történt lincseléssel. A férfiakat emberölés alapos gyanújával hallgatják ki, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat - közölte a megyei főkapitány.

A zempléni Olaszliszkán vasárnap brutális kegyetlenséggel halálra verték azt a tanárt, aki a faluban elütött egy kislányt, aki kisebb sérüléseket szenvedett. A 44 éves férfit két lánya szeme láttára a felháborodott tömeg a helyszínen meglincselte - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrfőkapitány.

Kökényesi Antal hozzátette: bár a rendőrség és a mentők igen hamar a helyszínre értek, az áldozat életét már nem tudták megmenteni.

A megyében eddig ilyen bűncselekmény még nem történt.

Döbbenet és értetlenség uralkodik a Tiszavasvári Kabay János Általános Iskolában, ahol a férfi tanított. Nem csak az általános iskolát, de egész Tiszavasvárit mélyen megrázta a tragédia, fel sem tudják fogni, miért történt az egész - mondta sírástól elcsukló hangon a Kabay János Általános Iskola egyik tanárnője. További részletekért kattintson ide!

Egyedi esetnek tartja az olaszliszkai esetet az InfoRádió által megkérdezett agressziókutató. Münnich Iván kriminálpszichológus azt mondta: az önbíráskodás hátterében az állhat, hogy korábban sok súlyos közlekedési baleset után született enyhe ítélet, ráadásul rendkívül lassan. Részleteket itt olvashat!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Itt a Fed kamatdöntése: reagált az inflációcsökkenés megtorpanására a jegybank

Itt a Fed kamatdöntése: reagált az inflációcsökkenés megtorpanására a jegybank

Az amerikai jegybank magyar idő szerint este 8-kor tette közzé kamatdöntését, amelyből kiderül, hogy a jegybank nem módosította az irányadó rátát. Mindjárt a közlemény első mondatában reagáltak viszont az inflációcsökkenés elakadására. Jerome Powell elnök 20:30-kor tart sajtótájékoztatót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×