eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A magyar szurkolók ünnepelnek, miután a válogatott 1-1-es döntetlent játszott a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában rendezett Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én.
Nyitókép: MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor

Mégis játszhatna Budapesten a magyar válogatott? Válaszolt az UEFA

Fontos kérdést tisztáztak a nyolcaddöntők előtt.

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán Münchenben lép pályára a németek ellen, és ha győz, akkor biztosan továbbjut az Európa-bajnokságon. Az a csoport másik meccsének eredményétől függ, hogy hányadik helyen.

Budapesten rendezik majd az egyik nyolcaddöntőt, amelyen a hollandok ellenfele a D, az E vagy F csoport harmadikja lesz - tehát akár még a magyarok is kerülhetnek ebbe a pozícióba.

Korábban úgy lehetett tudni, hogy rendező ország nem játszhat hazai pályán a 16 között, ám most az európai szövetség a Nemzeti Sport Online érdeklődésére azt közölte, hogy nincs ilyen szabály.

A portál szerint korábban még lehetett ilyen elképzelése az UEFA-nak, ám miután Dublin kiesett a rendezők közül, s London vette át a helyét, ez kikerült a szabálykönyvből.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×