eur:
390.72
usd:
364.15
bux:
68408.06
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
football referee in softlight green grass
Nyitókép: panumas nikomkai/Getty Images

A skót válogatott elvesztette egyik középpályását

Lewis Ferguson súlyos térdsérülést szenvedett.

A Bologna 24 éves középpályását szombaton a 62. percben kellett lecserélni a Monza elleni gól nélküli döntetlen alkalmával, majd az orvosi vizsgálatok alapján kiderült, hogy jobb térdében a keresztszalagja sérült meg, melyet meg is műtöttek, így nemcsak a szezon hátralévő, hanem valószínűleg az év jelentős részét ki kell hagynia.

A 12-szeres válogatott futballista kiesése nemcsak a skótoknak érzékeny veszteség, hanem az olasz bajnokságban negyedik Bolognának is, ugyanis a csapatkapitány az eddigi 32 mérkőzésből 31-szer pályára lépett a Serie A-ban mostani idényében.

A skót válogatott a németországi kontinensviadalon a június 14-i nyitómérkőzésen a házigazdával küzd meg, majd öt nappal később Svájccal, június 23-án pedig Magyarországgal találkozik a csoportküzdelmek során.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Számos konfliktus zajlik jelenleg a világban, amelynek egyelőre nem látszik a megoldása. A nyílt fegyveres összecsapások a világ nagy részének többnyire nem áll érdekében, ezért ilyenkor viszonylag hamar felbukkannak azok a szereplők, akik megpróbálnak közvetíteni a szemben álló felek között. A 21. században egyre gyakrabban merül fel a hasonló ügyeknél a Perzsa-öböl apró olajmonarchiája, Katar neve. Emögött pedig hosszas építkezés, de komoly stratégiai célok is felmerülnek. Elemzésünkben annak járunk utána, hogy pontosan mi motiválja Dohát a békés rendezések elősegítésében és mit nyerhet ezzel pontosan az ország.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×