eur:
385.37
usd:
355.01
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin
football referee in softlight green grass
Nyitókép: panumas nikomkai/Getty Images

A skót válogatott elvesztette egyik középpályását

Lewis Ferguson súlyos térdsérülést szenvedett.

A Bologna 24 éves középpályását szombaton a 62. percben kellett lecserélni a Monza elleni gól nélküli döntetlen alkalmával, majd az orvosi vizsgálatok alapján kiderült, hogy jobb térdében a keresztszalagja sérült meg, melyet meg is műtöttek, így nemcsak a szezon hátralévő, hanem valószínűleg az év jelentős részét ki kell hagynia.

A 12-szeres válogatott futballista kiesése nemcsak a skótoknak érzékeny veszteség, hanem az olasz bajnokságban negyedik Bolognának is, ugyanis a csapatkapitány az eddigi 32 mérkőzésből 31-szer pályára lépett a Serie A-ban mostani idényében.

A skót válogatott a németországi kontinensviadalon a június 14-i nyitómérkőzésen a házigazdával küzd meg, majd öt nappal később Svájccal, június 23-án pedig Magyarországgal találkozik a csoportküzdelmek során.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×