eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Nyitókép: Facebook/Budapest Bamako Rally

Véres tömegverekedéssel ért véget a Budapest–Bamako-rali - videó

Már kiosztották az érmeket is, amikor egy magyar és egy szerb csapat egymásnak esett.

Egy pofonnal kezdődött és egy beszakadt fejjel végződött a magyar és szerb csapat között kialakult tömegverekedés a Budapest-Bamako-rali díjkiosztóján – derül ki az rtl.hu tudósításából. Azt nem lehet tudni pontosan, hogy mi robbantotta ki a konfliktust, de a főszervező, Szabó Gál András, azt mondta: a helyiek szerint a polgárháború óta nem láttak ilyen súlyos verekedést.

A magyar versenyzőt, akinek széttörtek egy whiskeys üveget a koponyáján, a rali orvosai látták el, össze kellett varrni a fejét. A portál tudósítója szerint a díjkiosztón már mindenki fáradt, ingerlékeny volt, és sokan alaposan a pohár fenekére néztek, hogy megünnepeljék a célba érkezést. Az egyik magyar versenyző elvesztette az egyensúlyát és nekiütközött a szerbek asztalának, ezért szólalkoztak össze. Balszerencséjükre mindkét fél nagy csapattal érkezett a versenyre, és ez jó alapnak bizonyult a tömegverekedéshez.

Az egész verseny alatt rendőrök és katonák őrizték a tábort, ők azonban nem voltak jelen, amikor kitört a káosz. Már csak akkor érkeztek a helyszínre, mikor a magyarok és a szerbek rendezték nézeteltérésüket.

Címlapról ajánljuk
Ennyi kvótája van már a magyar sportolóknak Párizsra

Ennyi kvótája van már a magyar sportolóknak Párizsra

Burián Kata olimpiai szintes idővel nyert 200 méter háton pénteken az úszók országos bajnokságán, így Magyarország már 131 kvótával vagy részvételhez szükséges szinttel rendelkezik a nyári játékokra. Reális számítások szerint a sportolói küldöttség létszáma megközelíti vagy akár meg is haladhatja a tokióit (173)
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×