eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Lausanne, 2018. július 18.Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke a NOB végrehajtó bizottságának ülésén a világszervezetl lausanne-i székházában 2018. július 18-án. (MTI/EPA/Jean-Christophe Bott)
Nyitókép: MTI/EPA/Jean-Christophe Bott

Messit hívják az olimpiára - de nem az argentinok

Hanem a NOB elnöke hízeleg a futballsztárnak.

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke nagyon szeretné, ha Lionel Messi az argentin csapat tagjaként szerepelne a jövő nyári, párizsi olimpia futballtornáján.

A NOB első embere argentínai látogatásán adott hangot e kívánságának, amelyről az ötkarikás ügyekben járatos insidethegames.biz szakportál számolt be.

Bach személyes óhajként fogalmazta meg, hogy örülne, ha az argentin világsztárt - csapata egyik túlkoros játékosaként - ott látná a francia fővárosban, és

sikerrel járna a dél-amerikai ország olimpiai válogatottjával.

A 36 éves, és minden idők egyik legjobb futballistájaként számon tartott Messi, aki 2008-ban Pekingben olimpiai aranyérmes volt az argentinokkal, tavaly decemberben világbajnoki címet szerzett a nemzeti együttessel Katarban.

"Fantasztikus lenne, ha Párizsban is játszana, ami esélyt jelentene arra, hogy újra történelmet írjon. Ő lehet az egyetlen játékos a futballhistóriában, akinek világbajnoki címe mellett két olimpiai aranyérme van" - mondta Bach argentin újságíróknak.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×