eur:
388.64
usd:
366.66
bux:
55848.48
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Nyitókép: Twitter

Hiába áll kifelé a Pisából Nagy Ádám lába, küzd

Nem gondolkodik a klubváltáson és küzdeni fog a helyéért Nagy Ádám, az olasz másodosztályban szereplő Pisa magyar válogatott futballistája.

A 28 éves középpályás az M1 televíziónak adott interjújában elmondta, ugyan az új vezetőedző, Alberto Aquilani "hozta magával" a veterán portugál Miguel Velosót, akivel egy poszton szerepel, de a trénernek is jelezte, nem futamodik meg, nem gondolkodik a váltáson.

A 73-szoros válogatott magyar futballista elárulta, a nyári átigazolási szezonban egy ciprusi klub egymillió euróért szerette volna őt megvásárolni, ő azonban nem akart eligazolni, és ugyan a pisai vezetők próbálták forszírozni a váltást, végül velük is meg tudta értetni, hogy maradni akar.

A Pisa nem kezdte jól az idényt, ugyanis négy forduló alatt négy pontot gyűjtött, legutóbb hazai környezetben játszott 1-1-es döntetlent a Barival, a csereként pályára lépő Nagyot pedig a hajrában második sárga lappal kiállították.

"A célunk továbbra is az, hogy feljussunk az élvonalba. Döcögősen kezdtünk ugyan, de nagyon hosszú a bajnoki idény, a Serie B ráadásul egy rendkívül kiegyensúlyozott pontvadászat, melyben gyakran apróságok döntenek. A legfontosabb, hogy ugyanúgy dolgozzunk tovább, mint eddig, a pályán pedig megvalósítsuk, amit az edző kér tőlünk" - mondta a Nagy Ádám.

A magyar válogatottal kapcsolatban a játékos elmondta, véleménye szerint az Európa-bajnoki selejtezősorozat következő fordulójában hazai környezetben is képesek lehetnek legyőzni a szerbeket. Pályafutásáról úgy nyilatkozott, bízik benne, hogy a nemzeti csapattal kijutnak a jövő nyári, németországi Európa-bajnokságra, és a kontinensviadalt követően szeretne mérlegelni.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Visszafogta magát az ingatlanpiac eddigi sztárja - Mi történhetett az elmúlt évben?

Visszafogta magát az ingatlanpiac eddigi sztárja - Mi történhetett az elmúlt évben?

Minden válságokkal, nehézségekkel, átalakulásokkal teli időszaknak megvannak a nyertesei. Így volt ez az elmúlt években a logisztikai és ipari ingatlanokkal Budapesten és környékén, amelyeket az ingatlanpiac sztárjaként tartottak számon, mindenki szeretett volna egy "raktárbuliban" valahogy részt venni. De vajon jelen vagy múlt időben kell beszélnünk ezen alpiac kiemelkedő teljesítményéről? Folytatódhat még a felívelés és a kiemelt figyelem? A vidéki ipari piac vajon megelőzi a budapestit? - ezekről a kérdésekről szólt a Property Investment Forum 2023 egyik délutáni beszélgetése.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×