eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: X / EuroFoot

Beckham fogadott testőrt Messi mellé, nem is akárkit

Egy volt amerikai katona és MMA-harcos őrzi az Inter Miami argentin futballsztárját.

Lionel Messi a nyár szenzációja az Egyesült Államokban, mióta Miamiba szerződött Párizsból, az amerikai védők képtelen lefogni az argentin zsenit, a korábban gyengécske csapat győzelmet győzelemre halmoz. Van azonban egy testőr, akit még ő sem tud lerázni.

David Beckham, a klub tulajdonosa ugyanis felfogadta Messi őrzésére Yassine Cheukót, akinek az a dolga, hogy egy pillanatra se hagyja magára a játékost, ne távolodjon el mellőle, még meccs közben is végig az oldalvonal mentén járőröz, és azonnal közbeavatkozik, ha bárki is, mondjuk egy berohanó rajongó, veszélyeztetné az argentin sztár testi épségét – írja az Index.

A hatalmas termetű kopasz férfiról kiderült már, hogy korábban katona volt, az Egyesült Államok hadseregében tengerészgyalogosként szolgált Irakban és Afganisztánban, ezen kívül pedig kiváló MMA-harcos.

A testőr is sztár, már 110 ezer követője van az Instagramon, igaz, ez akkor ugrott meg az ötszörösére, amikor elvállalta Messi őrzését.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×