eur:
385.49
usd:
354.3
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
Edwin Van Der Sar, az ECA alelnöke az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) budapesti közgyűlését követő sajtótájékoztatón a Várkert Bazár előadótermében 2023. március 28-án.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Túl az életveszélyen Edwin van der Sar

A holland kapuslegenda felesége megerősítette, hogy férje állapota stabil.

A múlt héten agyvérzéssel kórházba szállított kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes holland labdarúgó, Edwin van der Sar túl van az életveszélyen, de továbbra is az intenzív osztályon ápolják Splitben.

A korábbi kapus felesége megerősítette, hogy férje állapota stabil.

"Minden alkalommal, amikor meglátogatjuk, kommunikatív. Türelmesen kell várnunk, hogyan alakul a helyzete" - mondta Annemarie az Ajax Amsterdam honlapján.

Az Ajax vezérigazgatói posztjáról a közelmúltban távozó 52 éves sportvezető a horvátországi nyaralás során kapott agyvérzést pénteken.

Van der Sar 2011-es visszavonulásáig az Ajaxban, a Juventusban, a Fulhamben és a Manchester Unitedben futballozott. Az Ajaxszal 1995-ben, az MU-val 2008-ban Bajnokok Ligáját, majd Interkontinentális Kupát, illetve klubvilágbajnokságot nyert. Előbbi alakulattal 1992-ben UEFA Kupa-győztes volt. Négyszeres holland és angol bajnok, 130-szor lépett pályára a holland válogatottban, amellyel 2000-ben és 2004-ben Eb-harmadik volt.

Címlapról ajánljuk
Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

A védelmi miniszter és kormányfőhelytettes azt közölte, hogy Robert Fico állapota nagyon komplikált, és a miniszterelnök az életéért harcol.

Boris Pistoriusnál betelt a pohár: saját kormányára támadt a miniszter

Elfogyott a türelme Boris Pistoriusnak a költségvetési megtakarításokkal kapcsolatos, immár maratoni vitában. Ráadásul ennek egy koalíciós reggelin adott hangot, amelyet az általa vezetett minisztériumban tartottak több társminisztérium képviselőinek részvételével. Értesülések szerint a reggeli kellős közepén a miniszter olyan kijelentésre ragadtatta magát, amit többen akár félre is értelmezhettek volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×