eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Edwin Van Der Sar, az ECA alelnöke az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) budapesti közgyűlését követő sajtótájékoztatón a Várkert Bazár előadótermében 2023. március 28-án.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Agyvérzéssel kórházba került a híres labdarúgó

Agyvérzéssel kórházba került Edwin van der Sar, a holland labdarúgó-válogatott kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes korábbi kapusa.

Az Ajax vezérigazgatói posztjáról a közelmúltban távozó 52 éves sportvezető - az amszterdami egyesület honlapjának beszámolója szerint - pénteken került az intenzív osztályra, állapota stabil.

A De Telegraaf című holland lap értesülése szerint Horvátországban nyaralt, ott kapott agyvérzést.

Van der Sar 2011-es visszavonulásáig az Ajaxban, a Juventusban, a Fulhamben és a Manchester Unitedben futballozott.

Az Ajaxszal 1995-ben, az MU-val 2008-ban Bajnokok Ligáját, majd Interkontinentális Kupát, illetve klubvilágbajnokságot nyert.

Előbbi alakulattal 1992-ben UEFA Kupa-győztes volt. Négyszeres holland és angol bajnok, 130-szor lépett pályára a holland válogatottban, amellyel 2000-ben és 2004-ben Eb-harmadik volt.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×