eur:
389.33
usd:
362.75
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
fotó: ultrabalaton.hu
Nyitókép: Abai Róbert/ultrabalaton.hu

Máris csúcs dőlt meg a Balatonnál a hétvégén

Megdőlt a pályacsúcs a rekordmezőnyt felvonultató 17. NN Ultrabalatonon. Mihalik Norbert 16 óra 27 perc 54 másodperc alatt teljesítette a 211 kilométeres távot.

A korábbi csúcsot Bódis Tamás tartotta 16 órával, 34 perccel és 28 másodperccel. A nőknél Maráz Zsuzsanna nyert 21:20:06 órás eredménnyel.

A tókerülő futóverseny mezőnye Balatonfüredről rajtolt, majd megkerülve a Balatont, ugyanott ért célba. Az esemény történetében soha ennyien nem álltak rajthoz, ugyanis az összes kategóriát (egyéni, páros, kis- és nagycsapatos váltók) beleszámítva, 22 ezren húztak futócipőt a hétvége során.

Zelcsényi Miklós versenyigazgató elmondta, idén ötödik alkalommal biztosítottak lehetőséget a résztvevők számára, hogy időmérő chipjeik letéti díját visszaváltás helyett karitatív célra ajánlhassák fel. Ezzel összesen 6.182.500 forintot gyűjtött össze idén a futóközösség. A további támogatásokkal együtt 2023-ban a szervezők összesen 21 543 965 forintot ajánlottak fel jótékony célokra. Idén egészségi intézmények kapnak a pénzből.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×