eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Concept de la prison et de la privation de liberté avec la lumière du jour qui éclaire l’intérieur d’une cellule au travers des barreaux de la fenêtre.
Nyitókép: Pict Rider/Getty Images

Rátámadt a Sevilla exújpesti kapusára a pályán, mehet a börtönbe

Marko Dmitrovicot ököllel akarta megütni a pályára meccs közben berohanó részeg huligán, a kapus megvédte magát és letepertre támadóját.

Két hónap börtönbüntetést kapott az a huligán, aki a PSV Eindhoven-Sevilla labdarúgó Európa-liga-mérkőzésen megtámadta a vendégek kapusát, Marko Dmitrovicot.

A február 23-án játszott meccsen a sötét dzsekis, kapucnis férfi a rendes játékidő hosszabbításában futott a játéktérre, rárontott a 31 éves szerb futballistára, ököllel az arcába csapott, ő azonban megvédte magát, leteperte támadóját, és addig a földön tartotta, amíg a többi játékos odaért, majd végül a biztonságiak is megérkeztek. A hálóőr, aki 2013-15-ben az Újpestben szerepelt, nem sérült meg.

A 20 éves támadó korábban már két rendbontásban is részt vett, s a holland szövetség, valamint a helyi hatóságok kitiltották a stadionból. Ennek ellenére volt ott a találkozón - egy barátja vásárolta neki a jegyet -, s alkoholos befolyásoltság alatt követte el tettét.

Az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi eljárást indított az ügyben, a PSV büntetésre számíthat.

A mérkőzést az eindhoveniek nyerték 2-0-ra, de 3-2-es összesítéssel a spanyolok jutottak a nyolcaddöntőbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×