eur:
393.77
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A gólszerző kispesti Zsótér Donátot (középen, takarásban) ünneplik csapattársai a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - Budapest Honvéd mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2022. május 15-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kórházba siettek a Honvéd sztárfocistájával, összeesett a pályán

Fejsérüléssel vitték egy horvát kórházba a Budapest Honvéd labdarúgóját. Zsótér Donát egy edzőmeccsen fejelt össze ellenfelével.

Koponya CT vizsgálatot is végeztek Zsótér Donátnál miután a magyar labdarúgó egy horvátországi edzőmeccsen összefejelt egy szerb játékossal. A Budapest Honvéd honlapján azt írják, a játékosnak nincs komoly baja, de egy éjszakát kórházban kell töltenie.

Az eset akkor történt, amikor Brandon Domingues lövését kiütötte Popovic kapus, a labdára pedig egyszerre ugrott Zsótér Donát és Radovanovic: a magyar játékos fölé fejelt, ütközött a védővel, s a földre zuhant. Az érkező társak és a Kolubara futballistái is azonnal jelezték, hogy baj van és siessen be a pályára az egészségügyi stáb a földön maradó játékoshoz.

Zsótér Donátot előbb a pályán látták el (sérülése miatt félbe is szakadt a mérkőzés), majd játékosunkat mentő szállította a helyi kórházba.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×