eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
DOHA, QATAR - NOVEMBER 21: Cody Gakpo (C) of Netherlands celebrates after scoring their teams first goal with their teammates during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group A match between Senegal and Netherlands at Al Thumama Stadium on November 21, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Stuart Franklin/Getty Images)
Nyitókép: Stuart Franklin/Getty Images

Elkelt a foci-vb holland felfedezettje

Nem is akárhová megy Cody Gakpo a Dzsudzsák Balázs egykori csapatából.

Az angol élvonalban szereplő Liverpoolba igazol januárban a katari labdarúgó-világbajnokság egyik nagy felfedezettje, a holland Cody Gakpo.

A 24 éves középpályás klubja, a PSV Eindhoven hétfőn este jelentette be, hogy megállapodott a brit klubbal.

A holland egyesület közleményében jelezte, a pontos összeget nem hozzák nyilvánosságra, ugyanakkor annyit tudni lehet, hogy klubrekordról van szó. A csúcsot a PSV-ben eddig a mexikói Hirving Lozano tartotta, akiért a 2019/2020-as idényben 45 millió eurót fizetett a Napoli.

Gakpo a későbbi győztes argentinokkal szemben a negyeddöntőben 11-esekkel búcsúzó Oranje egyik legjobbja volt a katari tornán, a hollandok mindegyik mérkőzésén kezdőként lépett pályára és az első három csoportmeccsen, sorrendben Szenegál, Ecuador és Katar ellen is betalált.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×