eur:
392.69
usd:
366.2
bux:
66815.95
2024. április 25. csütörtök Márk
Biciklisek a fővárosi Nagykörúton kialakított ideiglenes kerékpársávon 2020. május 23-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Hogyan bringázz? Sorozatban mutatja be a kerékpárosklub – videók

Rengetegen szeretnének kerékpárra váltani, hogy elkerüljék a fertőzéseket, egészségesen, gyorsan, szabadon, a környezetet védve és parkolóhelyek keresésével többet nem vesződve mehessenek munkába, intézzék ügyeiket, vagy kikapcsolódjanak. Sokan pedig autót vezetve szeretnének jobban vigyázni a kerékpárral közlekedőkre. Nekik szól a Magyar Kerékpárosklub új videósorozata.

A Magyar Kerékpárosklub sorozatában egy autóval közlekedő és autófóliázással foglalkozó férfi és egy mindenhová bringával járó ügyvéd hölgy válaszolja meg, hogyan bringázzunk a mindennapokban, és mikét vigyázhatunk egymásra autóban vagy kerékpáron ülve.

A videókban szó esik tévhitekről, írott és íratlan szabályokról, praktikus tudnivalókról, valamint bemutatják a mindennapos élethelyzetek megoldásait kerékpáron ülve.

A kerékpárosklub szerint a videóik abban segítenek, hogy bárki magabiztosan bringázhasson egyedül vagy a családjával, a munkahelyére vagy a szabadidőben, vásárolni vagy ügyeket intézni. De természetesen azt is megmutatják, hogy az autóból miként lehet vigyázni a védtelenebb közlekedőkre.

1. rész – Kerékpáros tévhitek

2. rész – Autós–bringás–gyalogos együttműködés

3. rész – Mindennapos élethelyzetek

Extra – Nincsenek autósok és bringások!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×