eur:
393.19
usd:
367.87
bux:
66054.22
2024. április 24. szerda György
Daruval emelik Tiger Woods korábbi világelső golfozó összeroncsolódott autóját, amellyel balesetet szenvedett a kaliforniai Rancho Palos Verdesben 2021. február 23-án. A 45 éves sportoló felborult járművével, amelyből a tűzoltók vágták ki, majd kórházba szállították.
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Megvan Tiger Woods súlyos balesetének oka

A világ legismertebb golfozója februárban szenvedett autóbalesetet, azóta sem tudni, mikor térhet vissza a versenyzéshez.

Gyorshajtás okozta Tiger Woodsnak, a világ legismertebb golfozójának a súlyos autóbalesetét februárban.

A helyi hatóságok szerdán jelentették be, hogy a sztár a megengedett 45 mérföld per óra (72 km/h) helyett 84-87 mérföldes óránkénti sebességgel (135-140 km/h-s) haladt. Arra nem találtak bizonyítékot, hogy Woods bármilyen tudatmódosító szer befolyása alatt vezetett volna, s a vizsgálat szerint a nagy sebesség miatt a rossz úton elveszítette uralmát a jármű felett.

A 45 éves golfozó február 23-án szenvedett autóbalesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Az akkori előrejelzések szerint hónapokba telhet, mire újra járni fog, és azóta sem tudni, mikor térhet vissza a versenyzéshez.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×