eur:
395.31
usd:
372.06
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Moszkva, 2018. július 23.2018. június 14-én az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon készített kép Mesut Özilról, a németek török származású középpályásáról edzés közben Moszkvában. Özil július 22-én bejelentette, hogy az elmúlt időszakban őt ért támadások miatt lemondja a német válogatottságot. Özilt rengeteg kritika érte többek között azért, amiért májusban közös fotón szerepelt a török elnökkel, Recep Tayyip Erdogannal. (MTI/AP/Michael Probst)
Nyitókép: MTI/AP/Michael Probst

Özil újra pályán - videó

Csereként kapott lehetőséget új török klubcsapatában, élt is vele.

Mesut Özil, a németek világbajnok labdarúgója kedden csereként mutatkozott be új csapatában, a Fenerbahcéban.

A 32 éves középpályás a Hatayspor ellen idegenben 2-1-re megnyert bajnoki találkozó 77. percében lépett pályára, a hajrában tőle indult az az akció, amelynek végén a vendégek kétgólos előnyre tettek szert a 88. percben.

A téli átigazolási időszakban szerződtetett Özil - aki hét és fél év után távozott az Arsenaltól - ezt megelőzően március 7-én játszott legutóbb tétmérkőzésen.

A török listavezető másik téli szerzeménye, a magyar válogatott Szalai Attila eközben már harmadszor játszott a Fenerbahce színeiben, a védő ezúttal is végig a pályán lehetett, és ismét győztes csapat tagja volt. Igaz, az előző két, kapott gól nélküli mérkőzést követően a keddi rivális a hajrában betalált az isztambuliak kapujába, de ez csak a szépítésre volt elég.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×