eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Melbourne, 2018. március 25.Niki Lauda korábbi háromszoros világbajnok osztrák Forma-1-es versenyző az autós gyorsasági világbajnokság 69. idényének szezonnyitó Ausztrál Nagydíján a melbourne-i Albert Park-i versenypályáján 2018. március 25-én. (MTI/EPA/AAP/Dave Acree)
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Dave Acree

Friss hírek Niki Lauda állapotáról

A Mercedes-csapatelnök felépülése jól halad, de Ausztráliába, a Forma-1-es idénynyitóra nem utazhat el.

Niki Laudán tavaly július végén végeztek életmentő tüdőátültetést Bécsben, az operáció után október közepéig a kórház intenzív osztályán, majd decemberig egy rehabilitációs klinikán lábadozott. A Forma-1-es legenda karácsonyra hazatért a családjához, de januárban influenza miatt újra kórházba került néhány napra.

A 2019-es szezon három hét múlva indul, ám mostanra gyakorlatilag biztossá vált, hogy a 70. születésnapját múlt pénteken ünneplő Lauda Ausztráliában még nem lehet ott a Mercedesszel.

“Niki jelenleg jól van. Meg kell még erősödnie, de aggodalomra már nincs ok”

– nyilatkozta testvére, Florian az osztrák ORF-nek.

Walter Klepetko azt mondta, hogy a tömegek mindig fertőzésveszélyt hordoznak, így ilyen esetekben helyes lesz majd maszkkal védekeznie. Nem is lesz ott minden futamon, főleg nem Ausztráliában a szezonnyitón, hiszen nem hiányzik egy transzkontinentális repülőút - írta a vezess.hu.

Lauda maga is megszólalt a születésnapi köszöntések után: “Egy kicsit göröngyös volt az út, de teljes lendülettel térek majd vissza!”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×