eur:
389.63
usd:
363.04
bux:
68088.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Vasas ismét legyőzte az MTK-t

Ötgólos mérkőzésen nyert a Vasas az MTK Budapest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában. Az éllovas a bajnoki nyitányon - idegenben - is le tudta győzni fővárosi riválisát.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Vasas FC-MTK Budapest 3-2 (3-2)

--------------------------------

Illovszky Stadion, 3754 néző, v: Vad II

gólszerzők: Ádám (18., 11-esből), Saglik (23., 32.), illetve Vadnai (4.), Torghelle (21.)

sárga lap: Ádám (33.), Berecz (80., 89.), Kulcsár (91.), illetve Vass (42.), Vogyicska (37.), Vukmir (44.)

kiállítva: Berecz (89.)

Vasas:

------

Nagy - Burmeister, Debreceni, Ristevski - Murka (Kleisz, 86.), Vida, Berecz, Hangya - Remili, Ádám (Kulcsár, 62.), Saglik (Pavlov, 77.)

MTK:

-----

Petkovic - Poór, Vukmir, Grgic (Ramos, 65.), Vadnai - Vass (Varga, 77.), Gera D. (Okuka, a szünetben), Korozmán, Kanta - Vogyicska, Torghelle

Eseménydús első félidőt láthatott a csaknem négyezer fős közönség, mindkét csapat lendületesen támadott, törekedett a gólszerzésre, ami ötször össze is jött. Az MTK kétszer is vezetett, de mindkétszer egyenlített a Vasas, amely végül előnnyel vonulhatott az öltözőbe.

A második játékrész sem volt unalmas, az MTK helyzeteket dolgozott ki, megpróbált egyenlíteni, miközben a Vasas sem adta fel a gólszerzés lehetőségét. A hazai csapat, amely emberhátrányban fejezte be a mérkőzést, győzelmével növelte előnyét a tabella élén.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×