eur:
389.82
usd:
362.84
bux:
68086.12
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Calgary, Alberta. Canada Dec 5 2019: Person holds an Apple TV remote using the new Disney+ app on a Vizio TV. Disney+ video streaming service will exclusively show Star Wars: Jedi Template Challenge.
Nyitókép: Marvin Samuel Tolentino Pineda

Drága változás jön a Disney streamingszolgáltatásában

A hálózat korlátozza a jelszómegosztást, de egyelőre a magyar előfizetőket nem érinti.

A Netflix után most a Disney is bejelentette, hogy idén nyáron megkezdi a jelszómegosztás elleni fellépést a saját platformján – írja a 24.hu. A friss feltételek az új előfizetőkre az Egyesült Államokban és Kanadában már január 25-étől vonatkoznak, a meglévő tagokra pedig március 14-én lépnek érvénybe.

A Netflix megoldásához hasonlóan a felhasználóknak lehetőségük lesz új felhasználási helyeket hozzáadni a profiljukhoz némi plusz pénzért. Ez a tesztidőszak során 8 dollárba került, ami hazai szemmel soknak mondható, itthon ugyanis nagyjából ennyibe kerül a komplett előfizetés.

A frissített felhasználói szerződés kimondja, hogy a vállalat elemezheti a felhasználók fiókjait, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a magatartásuk megfelel a jelszómegosztási szabályoknak. A feltételeket megsértő felhasználók profiljait a szolgáltató korlátozhatja vagy akár meg is szüntetheti.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×