eur:
392.63
usd:
366.46
bux:
66796.85
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: wikimedia

Feltámad a legendás kiadó

Újraindították a Virgin lemezcéget, amely egykor a Sex Pistols és a Spice Girls kiadója volt.

A Virgin Music Label & Artist Services elnevezésű új vállalkozás a Universal Music Group (UMG) lemezkiadójaként működik, elsősorban az indie előadók albumait fogja kiadni.

A Virgin lemezcéget 1972-ben Richard Branson alapította. A kiadó jelentette meg mások mellett David Bowie, a The Rolling Stones, a Culture Club és a Massive Attack albumait.

"Büszke vagyok rá, hogy fél évszázaddal később megnyitottuk első független lemezboltunkat Londonban, a Virgin Music név pedig eztán is a zenei világ legjobb vállalkozóinak, újítóinak és művészeinek képviseletét viszi tovább" - fogalmazott Branson közleményében.

Az üzletembernek már nincs részesedése a kiadóban, amit 1992-ben eladott a Thorn EMI-nek, amelytől a vállalkozás az UMG-hez került.

Az újraindított lemezcég brit művészei között szerepel a Mixtape Madness, a D-Block Europe, a The Amazons és Billie Marten is.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×