eur:
394.1
usd:
354.11
bux:
72750.5
2024. szeptember 16. hétfő Edit
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Twitter

Robbantás Köln belvárosában – videón a detonáció

Nagy erőkkel vonult ki a helyi rendőrség hétfő kora reggel Köln belvárosába. A hatóságok feltételezése szerint robbantás volt a Hohenzollerringen, Egy ember megsérült, akit kórházba szállítottak.

A kölni rádió és a Kölner-Stadt Anzeiger címú lap szerint minden valószínűség szerint robbantásról van szó. A t-online hírportál helyszínre küldött tudósítója megerősítette, hogy robbantás történt. Részleteket egyelőre nem közöltek, annyi ismert csupán, hogy a detonáció következtében tűz keletkezett.

Egyelőre nem ismeretes az sem, hogy a házban milyen károk keletkeztek. A legfrissebb értesülések szerint a tüzet eloltották.

A Bild úgy értesült, hogy az egyetlen sérült egy takarító, aki a hat óra előtt két perccel történt robbanás közelében dolgozott. A detonáció a Vanity Club nevű szórakozóhely és egy étterem előtt történt, de az épületben irodák is találhatók. A ház tulajdonosa szerint legalább százezer eurós kárt okozott a robbantó. "Ez terror Kölnben" – tette hozzá.

A rendőrség felszólította az embereket, hogy kerüljék el a robbanás helyszínét, a Rudolfplatz és a Friesenplatz közötti területeket.

A környéket teljesen lezárták. A rendőrség nem zárja ki, hogy egy helyi maffiának köze lehet a történtekhez.

A portál emlékeztetett arra, hogy vasárnap hasonló robbanás történt egy másik észak-rajna-vesztfáliai városban is. A nyomozás folyik, egyelőre nincs információ arról, hogy esetleges merénylet történt-e.

Lapértesülések szerint több hasonló robbantást volt már a tartományban az elmúlt hetekben, így Engelskirchenben és Duisburgban is, a hatóságok akkor úgy vélték, hpgy drogbandák közötti leszámolásban vetettek be robbanószert is.

Egy térfigyelő kamera rögzítette is a robbantást:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×