eur:
390.91
usd:
366.71
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Kambodzsai földművelők zsákba töltik a betakarított rizst a délkelet-kambodzsai Kandal tartományban 2019. december 3-án. A rendkívüli szárazság és a vízhiány miatt jelentősen visszaesett a rizstermés mennyisége a térségben.
Nyitókép: MTI/EPA/Kith Serey

Több mint öt órán át tartott a lövöldözés, ketten meghaltak

Két rendőr megsebesült és több bandatag is életét vesztette egy elfoglalt Magalie nevű teherhajó miatt kialakult, több mint öt órán át tartó port-au-prince-i lövöldözésben.

A rendőrség helyi idő szerint hétfőn közölte, hogy a két bűnszervezet, az 5 másodperc és a Tálib Banda előző csütörtökön foglalta el a Varreux kikötőjéből útnak induló teherhajót.

Egy helyi rádiócsatorna jelentése szerint a banda a hajó által szállított 60 ezer zsák rizsből mintegy 10 ezer zsákot tulajdonított el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×