eur:
392.49
usd:
365.87
bux:
66795.47
2024. április 25. csütörtök Márk

Újra színre lép Bill Clinton egykori szeretője

Monica Lewinsky feladata az elnökválasztás népszerűsítése.

A Fehér Ház egyikori gyakornokát, Bill Clinton volt szeretőjét a Reformation divatház kérte fel, hogy legyen a márka választási kampányának arca. A divatház azt szeretné, ha minél többen adnák le a voksukat az elnökválasztáson − írja a 444.hu.

Lewinsky a kampány honlapjának azt nyilatkozta, hogy a szavazás jogának gyakorlása a demokrácia legfontosabb eleme. Csak akkor reklamálhat valaki a következő négy évben, ha leadta voksát a választáson. Az Elle magazinnak adott interjújában pedig arról beszélt, hogy azért vállalta el a felkérést, mert ki akarja mozdítani frusztráltságukból és politikai apátiájukból az amerikaiakat.

Lewinsky 2014 óta szerepel újra a nyilvánosságban.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×