eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Side View with the Inscription german Polizei (Police)
Nyitókép: Getty Images/webclipmaker

Véres tömegverekedés volt Ausztriában, egy ember meghalt

Legalább tizenöten estek egymásnak a salzburgi éjszakában. A késszúrásoktól súlyos sérüléseket szenvedő szomáliai férfi a kórházban hunyt el.

Egy ember meghalt és legalább hárman megsérültek csütörtök hajnalban Salzburgban egy verekedésben, amelyben az osztrák rendőrség tájékoztatása szerint legalább tizenöten vettek részt. A salzburgi rendőrség helikopterrel, szolgálati kutyákkal érkezett a verekedés helyszínére, ahol kések is előkerültek. A tartományi rendőrök három személyt tartóztattak le.

„A hatóságok minden rendelkezésre álló erőt bevetettek az erőszak megfékezésére” – tájékoztatta az APA hírügynökséget egy rendőrségi szóvivő. A sérülteket a helyi vöröskereszt kórházba szállította.

Az incidenst követően az intézkedő rendőrök egy késszúrásoktól súlyosan sérült szomáliai férfit találtak a Lehener park melletti utcában.

A sérültet elsősegélynyújtás után kórházba szállították, ahol nem sokkal később meghalt.

Az összetűzés háttere egyelőre nem ismert. Az első vizsgálatok szerint este 11 órától két incidens is történt, az egyik a Lehener parkban, a másik pedig egy, a park mellett húzódó mellékutcában. Kezdetben nem volt világos, hogy a két esetnek volt-e köze egymáshoz. Az eszkaláció okát és a bűncselekmény indítékát még nem sikerült megállapítani.

A rendőrség beszámolója szerint jelenleg házkutatások zajlanak, és folyamatban van a bizonyítékok elemzése, valamint a tanúk kihallgatása. Helyi beszámolók szerint az érintettek között szíriai származásúak is voltak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×