eur:
388.42
usd:
358.67
bux:
68159.33
2024. május 30. csütörtök Janka, Zsanett
Camera : OLYMPUS OM-D E-M1 MKⅡ DIGITAL CAMERA
Nyitókép: Takosan/Getty Images

Halálos potyautazás: egy repülő futóművénél találtak rá a holttestre

A TUI charterjárata Gambiából repült Londonba.

Az egyelőre azonosítatlan, színes bőrű férfi testét december 4-én a hajnali órákban találták meg: a gambiai fővárosból, Banjulból tartott a gép Gatwick repterére – írja a Sky News.

"A rendőrséget az után hívták ki, hogy december 7-én hajnali 4 óra körül egy Gambiából érkező repülőgép futóművében egy férfi holttestét találták meg a gatwicki repülőtéren. A rendőrök vizsgálódnak, és jelentést készítenek" – tudatta a rendőrség közleményben.

A TUI nem kívánta kommentálni az esetet.

Nem ez az első alkalom, hogy halott potyautasra bukkannak egy repülőn:

2015-ben a holland hatóságok az amszterdami Schiphol repülőtéren találtak egy Afrikából érkező repülőgép futóművében holttestet. 2019-ben egy potyautas állítólag kiesett egy heathrow-i repülőgépből, és egy, a dél-londoni Claphamben napozó ember mellett ért földet. A holttest feltehetően a Kenya Airways Nairobiból induló járatának futóművéből esett ki.

Novemberben három potyautast találtak élve egy hajó kormánylapátján a Kanári-szigeteken, 11 napos, Nigériából induló tengeri utat követően.

Címlapról ajánljuk
Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin
Aréna - előzetes

Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin

A Momentum azért küzd a kampányban, hogy ismét két EP-mandátumot szerezzen, de ha csak egyet kap a párt, akkor az ötéves ciklus alatt Cseh Katalin és Donáth Anna a mandátumot elfelezve féltávnál egymást váltja majd az EP-ben. Erről Cseh Katalin, a Momentum elnökségi tagja, EP-képviselő beszélt az InfoRádió Aréna című műsorának stúdiójában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×