eur:
394.03
usd:
364.7
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
London, 2016. március 5. Rupert Murdoch 84 éves ausztrál-amerikai médiamágnás, a News Corporation elnök-vezérigazgatója és az 59 éves Jerry Hall amerikai színésznő, korábbi szupermodell, Mick Jaggernek, az angol Rolling Stones zenekar énekesének a volt felesége a londoni St Bride templomban tartandó esküvőjükre érkeznek 2016. március 5-én. A pár előző nap polgári házasságot kötött a londoni Spencer Hall kastélyban. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Válik a világ egyik leggazdagabb házaspárja

Amerikai lapértesülések szerint elválnak Rupert Murdoch sajtócézár és Jerry Hall színésznő útjai.

A 91 éves, ausztrál születésű Murdochnak ez volt a negyedik házassága, míg a most 65 éves Jerry Hall előzőleg a Rolling Stones frontemberének, Mick Jaggernek volt a felesége. A pár, amely 2016-ban Londonban kelt egybe, hivatalosan még nem kommentálta az értesüléseket. A The New York Times és a Washington Post is arról ír, hogy még a család közeli ismerőseit is meglepte a hír – írja az Index.

Murdoch, akinek a Forbes magazin szerint több mint 17 milliárd dollár a vagyona, nemrégiben jelezte, hogy kevesebb időt szeretne tölteni az üzleteivel és több időt a feleségével. A médiamogul olyan hatalmas sajtóbirodalom fölött rendelkezik, mint a Fox News és a The Wall Street Journal az Egyesült Államokban, illetve Nagy-Britanniában a The Sun című bulvárújság és a The Times című napilap.

A párt az elmúlt években gyakran látták együtt társasági eseményeken, sőt Murdoch tavalyi 90. születésnapi rendezvényén Hall még túláradó kedvességgel vette körül férjét – legalábbis a bulvárlapok szerint.

A texasi születésű, modellből lett színésznő sokáig volt Mick Jagger partnere. 1990-ben egy hindu szertartás keretében mondták ki a boldogító igent Bali szigetén. Négy gyermekük született, azonban a házasság alig tíz évvel később válással végződött.

Rupert Murdoch első felesége, Patricia Booker, egy ausztrál stewardess volt 1956 és 1967 között. A skót születésű újságírónővel, Anne Mann-nal, 1967-től 1999-ig élt együtt, míg a kínai üzletasszony, Wendi Deng, 1999 és 2014 között volt a neje.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×