eur:
392.27
usd:
354.02
bux:
72813.45
2024. augusztus 30. péntek Rózsa
Nyitókép: Pexels.com

Vett ilyen sajtos finomságot? Meg ne egye!

Lehet, hogy fémdarabkák kerültek a Müller kekszébe.

Fémdarabkák lehetséges jelenléte miatt visszahívja a forgalomból az Alnatura Gouda elnevezésű sajtos kekszet a Müller Drogéria Magyarország Bt. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken.

A hivatal kéri a vásárlókat, hogy a 80 grammos kiszerelésű, 2025.02.15-05.15 minőségmegőrzési idővel rendelkező terméket ne fogyasszák el. Bármelyik Müller üzletbe visszavihető a visszahívott sajtos keksz, amelynek az árát blokk nélkül is visszatérítik. Részletek és fotó itt.

Címlapról ajánljuk
Pletser Tamás: a Török Áramlat használatára játszhat Oroszország

Pletser Tamás: a Török Áramlat használatára játszhat Oroszország

Az orosz–ukrán gáztranzit-megállapodás lejárta után a Török Áramlat lehet az alternatív útvonal, az orosz vezetés is erre „bazírozott” az elmúlt években – mondta az InfoRádióban az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője. A szakértő arra számít, hogy 2025-től az ukrán–orosz határnál európai kereskedő cégek veszik majd át az orosz földgázt, és ezek a vállalatok szállítják tovább Közép-Európába.

Mihajlo Podoljak: 2025-től leáll a Barátság vezeték

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója egy interjúban arról beszélt: jövő év január elsejétől leáll a Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát orosz kőolajjal ellátó Barátság kőolajvezeték működése. Reagált a Mol.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Hanga Zoltán
a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×