eur:
390.97
usd:
357.59
bux:
0
2024. július 18. csütörtök Frigyes
driving a car
Nyitókép: Bim/Getty Images

Ezt a táblát alig ismerik az autósok – csúnya bírság lehet a szabály be nem tartásából

Ahogy fejlődik a közlekedés, egyre újabb táblákkal kell megismerkedniük az autósoknak.

Így okozhat meglepetést egy középen félbevágott autót és a tábla sarkában négy gyalogost ábrázoló tábla is.

Forrás: ADAC
Forrás: ADAC

Ez a magyar autósoknak szinte biztosan új - egyelőre azoknak kell figyelniük, akik Németországban közlekednek. Ott használják ugyanis egyes parkolóhelyek kijelölésekor, kiegészítő táblaként. A jelentése pedig az, hogy az adott helyen csak autómegosztós (carsharing) kocsikkal szabad parkolni - írta a hvg.hu a német autóklub (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club; ADAC) információi alapján.

Címlapról ajánljuk

Litkey Farkas a Kékszalagról: ilyen időjárással még nem találkoztam, nem tudom, mi lesz

Európa legnagyobb tókerülő versenyén a 13-szoros győztes Litkey Farkas dobogós helyezéssel lenne elégedett, de szerinte legalább hat hajó a győzelemre is esélyes.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.18. csütörtök, 18:00
Németh Zsolt
az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke
Újabb adag modern harckocsi érkezik Ukrajnába, a harmadik világháborúról beszélt a volt orosz elnök – Háborús híreink csütörtökön

Újabb adag modern harckocsi érkezik Ukrajnába, a harmadik világháborúról beszélt a volt orosz elnök – Háborús híreink csütörtökön

Az ukrajnai fegyverszállítmányok történetének minden bizonnyal egyik legkellemetlenebb pillanata volt, amikor Spanyolország bejelentette: Leopard 2-es harckocsikat ajándékoz Ukrajnának, majd később kiderült, hogy ezek a tankok nagyjából semmire sem lesznek jók. Most úgy néz ki, hogy Madrid megoldotta a helyzetet - Írja az ArmyRecognition. Dmitrij Medvegyev, Oroszország volt elnöke és Biztonsági Tanácsának jelenlegi elnökhelyettese, a napokban egy helyi hetilapnak adott interjújában kijelentette, hogy Ukrajna NATO-csatlakozása Moszkva számára hadüzenetnek minősülne - írta meg a Kyiv Independent. Cikkünk folyamatosan frissül a az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×