eur:
397.5
usd:
363.63
bux:
71554.39
2024. augusztus 8. csütörtök László
Nyitókép: Samsung

Ha kipróbálná a Samsung okosgyűrűjét, akkor egyelőre csak spórolhat rá

Az innovatív okoseszköz nem csak az egészségmegőrzésben segít az életfunkciók figyelésével, hanem bizonyos telefonos funkciókhoz is jól jöhet. Vagyis jöhetne, ha belátható időn belül nálunk is a boltokba kerülne.

A folyamatos egészségmegfigyelésre tervezett, könnyű (2,3 és 3,0 gramm közötti) okosgyűrű azok számára készült, akik szeretnék figyelni a testüket, az egészség-funkciójukat, kíváncsiak arra, hogy hogyan alszanak, de ezekhez nem szeretnének egy okosórát hordani a csuklójukon akár éjjel, az ágyban is - írja az Origo.

Az eszköz a titánborításnak köszönhetően szinte bárhol és bármikor hordható lesz, bírni fogja a strapát, nem ázik be és bőrirritációt is okoz. A gyártó szerint a beépített akkumulátora akár hétnapos üzemidőt is képes biztosítani, és abban az esetben, ha merülne, a speciálian tervezett gyorstöltő-tokjába kell betenni, amint LED-kijelző mutatja az aktuális töltöttségi szintet.

A gyűrű által rögzített adatokat egy telefonos alkalmazáson keresztül követhetjük nyomon. Figyeli az alvásminőséget, a horkolást, a menstruációs ciklust, az általános jóllétet, pulzusszámot. De sportoláshoz is ajánlják, illetve bizonyos telefonos funkciókhoz is kvázi távirányítóként lehet majd használni.

Sajnos azonban, mint írják, arról egyelőre nincs szó, hogy Magyarországon mikor lesz kapható, hozzánk legközelebb Németországban lehet majd megvásárolni. Ott 449 eurót kérnek majd érte, azaz jelenlegi árfolyamon körülbelül 180 ezer forintot.

Címlapról ajánljuk
Elképesztő dráma után elődöntős a férfi pólóválogatott

Elképesztő dráma után elődöntős a férfi pólóválogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott fordulatos mérkőzést játszott az olaszokkal a párizsi olimpia negyeddöntőjében. Mindkét csapatnak volt esélye megnyerni a meccset a rendes játékidőben, végül 9-9 után ötméteresek döntöttek. Vogel Soma háromszor is védett, a mieink pedig ötből négy büntetőt belőttek, így készülhetnek a horvátok elleni elődöntőre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.08. csütörtök, 18:00
Andrásfi Tibor olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Koch Máté olimpiai bajnok párbajtőrvívó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×