eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Human heart with heart vessles inside human body and ECG, 3D illustration
Nyitókép: Dr_Microbe/Getty Images

Infarktusa után meghozta az elkerülhetetlen döntést Müller Péter

Müller Péter lemondta minden fellépését, mert a közelmúltban kétszer is összeesett. Egy Facebook-posztban tudatta: egy orvosi háttérrel rendelkező idősek otthonába kerül néhány hétre,s addig a családtagoknak kell megoldaniuk a párja ápolását.

Eljött az idő, amikor visszavonulót kell fújnom, legalábbis egy időre – idézte a Blikk Müller Pétert, aki arról is beszélt, hogy "még ne temessenek, mert ha az erő el is szállt belőlem olykor, az életkedvem, az életörömöm nem múlik el".

Kétszer is összeestem, és ez nem volt jó élmény. Éppen ezért "lemondtam az összes soron következő előadásomat". Nem érzem biztosnak, hogy eleget tudok tenni bármilyen meghívásnak.

Halkan, de határozottan beszélt.

A hátralévő életemben home office-ban dolgozom majd.

Ami azt jelenti, hogy adott esetben élő telefonos kapcsolás során mondom majd a magamét, vagy pedig az otthonomban fogadok televíziós stábot kamerával, riporterrel. De dolgozom tovább, írok, alkotok, s közben Visegrádon, egy hangulatos egészségügyi intézményben pihenek, regenerálódok, feltöltődöm néhány hétig. Rám fér.

Címlapról ajánljuk
Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az ATP-világranglista 37. helyezett játékosa az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, és elmesélte, hogyan lett belőle teniszező, milyen hullámvölgyek voltak a pályafutásában és mennyire változtatta meg az életét a Carlos Alcaraz elleni tavaly májusi győzelem. Kiderült, hogy melyik borítást szereti a legjobban, hány versenyen játszanak a szíve szerint, és minek örülne tíz év múlva.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×