eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Human heart with heart vessles inside human body and ECG, 3D illustration
Nyitókép: Dr_Microbe/Getty Images

Infarktusa után meghozta az elkerülhetetlen döntést Müller Péter

Müller Péter lemondta minden fellépését, mert a közelmúltban kétszer is összeesett. Egy Facebook-posztban tudatta: egy orvosi háttérrel rendelkező idősek otthonába kerül néhány hétre,s addig a családtagoknak kell megoldaniuk a párja ápolását.

Eljött az idő, amikor visszavonulót kell fújnom, legalábbis egy időre – idézte a Blikk Müller Pétert, aki arról is beszélt, hogy "még ne temessenek, mert ha az erő el is szállt belőlem olykor, az életkedvem, az életörömöm nem múlik el".

Kétszer is összeestem, és ez nem volt jó élmény. Éppen ezért "lemondtam az összes soron következő előadásomat". Nem érzem biztosnak, hogy eleget tudok tenni bármilyen meghívásnak.

Halkan, de határozottan beszélt.

A hátralévő életemben home office-ban dolgozom majd.

Ami azt jelenti, hogy adott esetben élő telefonos kapcsolás során mondom majd a magamét, vagy pedig az otthonomban fogadok televíziós stábot kamerával, riporterrel. De dolgozom tovább, írok, alkotok, s közben Visegrádon, egy hangulatos egészségügyi intézményben pihenek, regenerálódok, feltöltődöm néhány hétig. Rám fér.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×