eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Új lakossági aggodalmak a háztartási gépek miatt

Egy felmérés világított rá a családok egy újkeletű gondjára.

A Samsung a berlini IFA 2023 technológiai szakkiállításon ismertette az otthonokosítással kapcsolatos legújabb kutatási eredményeit.

Tízből hét európai válaszadó (71 százalék) szerint a technológia pozitívan hat mindennapi életükre, mivel megkönnyíti a kapcsolattartás, a házimunka és a kikapcsolódás lehetőségét. A válaszadók több mint háromnegyede (77 százalék) energiatakarékos műszaki cikkeket keres.

A megkérdezettek kétharmada (67 százalék) fontosnak tartja, hogy a következő készüléküket olyan alkalmazásokkal társíthassák, amelyeken nyomon követhetik energiafogyasztásukat, és amelyek elősegítik annak csökkentését.

Ez nem meglepő annak fényében, hogy

az energiaárak emelkedése kapcsán a megkérdezettek 72 százaléka aggodalmát fejezte ki az otthoni háztartási készülékek üzemeltetési költségei miatt.

A megkérdezettek 54 százaléka megfigyeli otthonát távolléte alatt – derül ki a dél-koreai gyártó kutatásából.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×