eur:
398.44
usd:
365.13
bux:
71469.85
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
Nyitókép: PoliceHungary/YouTube

Óbudai lakásában kotyvasztotta a veszélyes szereket

A Fővárosi Főügyészség jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt vádat emelt egy drogkereskedő ellen, aki droglabort üzemeltetett Óbudán – közölte a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a 31 éves vádlott legkésőbb 2022. június végétől különféle kábítószerek kereskedelmével foglalkozott Budapesten, és a kábítószerek előállításához szükséges eszközöket is tartott egy óbudai bérelt lakásban.

A rendőrség a férfi 2022. szeptember 8-i elfogásakor a lakásban a jelentős mennyiség nyolcszorosát meghaladó kábítószert, azaz 300 MDMA tartalmú tablettát, közel 20 gramm kokaint és 500 gramm amfetamin port foglalt le, továbbá megtalálta a kábítószer előállításához, méréséhez, adagolásához, fogyasztásához szükséges anyagokat és eszközöket is, köztük kémiai folyamatábrákat tartalmazó feljegyzéseket, amfetaminolajat, digitális mérleget, illetve kokain tisztaságmérő eszközt is.

A főügyészség a korábban letartóztatásban, majd 2023 júniusa óta bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben végrehajtandó fegyházbüntetés és pénzbüntetés kiszabását, valamint a tőle lefoglalt különböző, a kábítószer értékesítéséből származó mintegy 3 millió forint összértékű készpénzre (forint, euró, orosz rubel, svájci frank) vagyonelkobzás alkalmazását indítványozta a bíróságnál - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Kedvezett az időjárás a dinnyének, nagyon jó lesz az idei termés

Kedvezett az időjárás a dinnyének, nagyon jó lesz az idei termés

A magyarok évente átlagosan tizenhárom kilogramm dinnyét esznek meg. Az elmúlt években nőtt a termőterület, az idei időjárás pedig kifejezetten kedvezett itthon a dinnye termesztésének – mondta az InfoRádióban Göcző Mátyás, a Magyar Dinnyetermelők Egyesületének elnöke.

Csipes Tamara és Gazsó Alida Dóra is futamgyőzelemmel jutott tovább

A párizsi olimpia kajak-kenu számainak második napján az egyes számok egy részébewn tartanak elő- és reményfutamokat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×