eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Hiába kiabálta, hogy "Öld meg! Öld meg!", nem sült el a fegyver

A kistarcsai horrorakcióról a rendőrség részletesen is beszámolt honlapján. Gyorsan elkapták a két jómadarat.

Saját fegyverét fogták rá egy tolvajokat tetten érő férfire Kistarcsán, de az elkövető nem tudta elsütni a fegyvert - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn, miután őrizetbe vették a gyanúsítottakat.

A szombaton történt esetről a rendőrség honlapján közzétett közleményben azt írták: Kistarcsa külterületén apa és fia érte tetten a tolvajokat, akik éppen a szalmabáláikat próbálták ellopni. A tettesek a járművükkel, és az azon található bálával megpróbáltak elmenekülni a helyszínről, ám a tulajdonos és a fia utánuk ment. A felek szóváltásba keveredtek, majd amikor az egyik gyanúsított az autójával majdnem nekitolatott a sértetteknek, dulakodni kezdtek: az apát és fiát ököllel és egy kővel is többször megütötték.

A verekedés közben

az egyik elkövető, G. Norbert kivette a sértettek autójában levő vadászfegyvert, amellyel társa, G. Zoltán "Öld meg! Öld meg!" buzdítására megkísérelt a fiatal fiúra lőni.

Ez azonban nem sikerült, a tettes nem tudta elsütni a fegyvert.

Az elkövetők ekkor arra szólították fel az apát és fiát, hogy maradjanak tőlük távol, amíg a puskát egy gödörbe temetik, majd autóba ültek és elmenekültek a helyszínről.

A Pest megyei nyomozók a bejelentést követő pár órán belül azonosították és lakásukon elfogták a két férfit. A 31 éves kerepesi G. Norbertet, valamint a 38 éves kistarcsai G. Zoltánt őrizetbe vették és velük szemben emberölés kísérlete és más bűncselekmények miatt indítottak eljárást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×