eur:
397.87
usd:
364.21
bux:
71554.39
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Tragédia a sertéstelepen, hígtrágyába fulladt egy munkás

Szákszenden meghalt egy munkás, aki a helyi sertéstelepen dolgozott.

A kemma.hu a tragédia még múlt héten történt Szákszenden. A három férfi közül az egyik villanyszerelő volt, aki azért ment oda a társával, hogy megjavítson egy berendezést, a harmadik férfi pedig felügyelte őket.

A villanyszerelő beleesett a híg disznóürülékkel teli tárolóba,

társa pedig a segítségére sietett. A metángáztól viszont elájultak, ezért a rájuk felügyelő próbálta kimenteni őket, de szintén eszméletét vesztette.

Varga Mihály Sebestyén, a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a a lapnak elmondta, hogy egy szákszendi telephelyű üzemből érkezett riasztás a katasztrófavédelemhez, hogy három személy a híg sertésürülékbe esett.

A helyszínre érkező tűzoltó egységek teljes légzésvédelem használata mellett mentőkötél segítségével kiemelték őket és átadták a mentőszolgálat munkatársainak – tájékoztatott a szóvivő.

A rendőrség halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást, ismeretlen tettes ellen.

Címlapról ajánljuk
Magyarics Tamás a demokraták alelnökjelöltjéről: karakteres politikus, de nagy a kockázat

Magyarics Tamás a demokraták alelnökjelöltjéről: karakteres politikus, de nagy a kockázat

Tim Walz sikeres kormányzó, élettörténete pedig tökéletesen beleillik a Demokrata Párt gyakran használt narratíváiba – mondta az InfoRádióban az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora. Magyarics Tamás hozzátette: egyre inkább úgy tűnik, a demokraták nyitni akarnak a szakszervezetek és a progresszív oldal szavazói felé, nagy kérdés, mit szól ehhez a jelenlegi szavazóbázis.

A vitorlázó Vadnai Jonatán olimpiai negyedik helyezett

A megismételt éremfutamban a magyar vitorlázó sokáig az élen haladt, végül a harmadik helyet szerezte meg, és így a hatodikról a negyedik helyre lépett előre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.08. csütörtök, 18:00
Andrásfi Tibor olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Koch Máté olimpiai bajnok párbajtőrvívó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×