eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Nyilvánosságra került Alec Musser színész halálának oka

A színész, fitneszmodell mindössze 50 éves volt, a Nagyfiúk című Adam Sandler filmből emlékezhetnek rá a legtöbben.

Mint arról az Infostart is beszámolt, elhunyt Alec Musser színész, modell. A halálhírt menyasszonya, Paige Press erősítette meg, és azt is elmondta, hogy Musser pénteken hunyt el kaliforniai otthonában. Akkor még ismeretlen volt a halál oka, mostanra azonban kiderült, miért távozott ilyen fiatalon.

Kiderült, hogy öngyilkos lett, lelőtte magát a saját fegyverével

- írja az Independent híradása alapján a Bronson.men. Auzt írják, a színész elsősorban Amerikában volt ismert, kisebb szerepek mellett három szezonon át játszott a tengerentúlon több mint 40 évig futó All My Children című sorozatban, és feltűnt a Született feleségekben is.

Menyasszonya, Paige Press péntek este látta őt utoljára élve, másnap reggel holtan találta. Alec Musser sikeres modell és fitneszinfluenszer volt, többször került olyan magazinok címlapjára, mint a Men’s Workout és a Men’s Health. Utolsó, napokkal a halála előtt megosztott Instagram-posztjában is egy olyan fotót tett közzé, amelyen szörfözik.

Ha segítségre van szüksége

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×