eur:
389.75
usd:
365.12
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Halálos vonatgázolás történt az este, fiatalember az áldozat

A Sopronból Tatabányára közlekedő Tűztorony InterCity Almásfüzitő és Tata között elütött egy embert. A helyszínelés végéig a két állomás között csak egy vágányon jártak a vonatok.

Elgázolt egy embert a vonat a Komárom-Esztergom vármegyei Szomód térségében, Tata és Almásfüzitő között. A Budapest felé tartó vonaton mintegy százan utaztak - írta péntek este a katasztrófavédelem.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata később azt közölte: az elgázolt fiatal férfi a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelést 23:30-ra fejezték be, azóta ismét két vágányon haladnak a vonatok ezen a szakaszon. A Keleti pályaudvarról Győrbe 21:40-kor indult G10-es vonat 55-60 perces késéssel közlekedett, a

A szombat sem indult jól számol be a budapestkornyeke.hu: a Gyékényesről Dombóvárra tartó, Kaposvárról 5:21-kor továbbindult vonat elütött egy szarvast Kaposszentjakab közelében, a szerelvénye meghibásodott, ezért a vonat visszatér Kaposvárra és nem közlekedik tovább.

Az utasai a Kaposvárról 6:07-kor továbbinduló Somogy InterCity-vel utazhattak Dombóvárig. Az IC megállt Nagyberki megállóhelyen és Dombóvár alsón is.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×