eur:
388.92
usd:
363.32
bux:
68167.88
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Gyerekek játszanak egy játszóházban a zuglói Jókai Mór Általános Iskolában tartott napközis nyári tábor külső programján a budapesti Millenáris Parkban 2015. július 21-én.
Nyitókép: MTI/ Balogh Zoltán

Fekvőtámaszoztatta a tanárt a felbőszült apuka

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és személyes adattal visszaélés vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be két férfival szemben, akik egy bakonyaljai általános iskola tanárát kényszerítették fekvőtámaszozásra.

Az ügyészség indítványára a Komáromi Járásbíróság az apát 1 év 6 hónap, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett börtönbüntetésre, a másik férfit 150 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az elsőfokú ítélet jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

A vádirat szerint a tanító a Kisbéri járásban lévő község általános iskolájában 2022. szeptember 13-án a tanórák után napközis tanári feladatokat látott el. Két tanuló verekedett az iskolában. A tanár felszólította a gyerekeket, hogy a verekedést hagyják abba és csináljanak inkább 20-20 fekvőtámaszt, melynek teljesítését követően a két tanuló megnyugodott - írja a kemma.hu.

Másnap az egyik tanuló szülei bementek az iskola intézményvezetőjéhez és kifogásolták a napközis tanár eljárását, emiatt kérték a pedagógus felelősségre vonását. Ezután

az iskola bejáratánál az apa megvárta a napközis tanárt,

akihez csatlakozott egy másik férfi.

Az iskola előtti parkolóban a tanárhoz odament az apa, aki számon kérte a gyermekével szembeni eljárását, majd megragadta mindkét felkarját, lökött egyet rajta, egyidejűleg rákiabált a pedagógusra, hogy végezzen el 20 fekvőtámaszt.

A pedagógus a fekvőtámaszokat megcsinálta, ezt pedig a másik férfi a sértett engedélye nélkül mobiltelefonjával rögzítette, a felvételt az apának alkalmazáson keresztül elküldte.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×