eur:
389.92
usd:
363.79
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szörnyű baleset a reggeli órákban

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es főút 149. kilométerszelvényében, Kisújszállásnál 2023. szeptember 21-én 6 óra előtt pár perccel - írja a rendőrség.

Egy autó haladt Szolnok irányából Karcag felé, mikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldalba és ott frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő kisbusszal.

A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését. A forgalmat Kisújszállás belterületére terelik.

Másik baleset

Egy ember meghalt, miután egy román és egy magyar autó összeütközött csütörtök hajnalban az M5-ös autópályán Újhartyánnál. A két személygépkocsi egy útfelújítás miatt kialakított terelésnél ütközött össze, a balesetben egy 63 éves ceglédi férfi a helyszínen meghalt.

A rendőrség a forgalmat tereli, a torlódás több kilométeres - tették hozzá.

Az Útinform közlése szerint a járművek a sztráda Budapest felé tartó sávjában karamboloztak, de torlódásra mindkét irányban számítani kell.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×