eur:
396.3
usd:
369.73
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
fotó: BRFK
Nyitókép: BRFK

Elnyelte a Duna, de megmentették, posztoltak róla a Facebookon

Nyilvánosan is megköszönte megmentését az a férfi, akit július 16-án a verőcei strandnál hozott a Duna felszínére két vízirendőr.

Július 16-án a verőcei strandnál egy idős férfi rosszul lett és elmerült a Dunában. Szedlár Bálint r. törzsőrmester merült utána. A vízirendőr sikerrel járt, a víz felszínére tudta hozni a fuldoklót - eleveníti fel az esetet a budapestkornyeke.hu.

Ezt követően a férfit a hajóba tették. A törzsőrmesternek a társával, Ajtai Andor r. törzszászlóssal sikerült újraéleszteni. A sikeres újraélesztést követően a férfit a váci kórházba szállították. Két napig volt kórházban.

Az akkori beszámolók szerint

az idősebb férfi nem tudott úszni.

A két vízirendőr a férfit az otthonában is meglátogatta. Ezután a rendőrök az interneten posztolták a megmentett köszönetét.

A férfi a többi között azt írta: "a továbbiakban eseménymentes szolgálatot, és ha szükséges ilyen szakszerű feladatmegoldást kívánok."

Eddig már majdnem 1000-en lájkolták a a rendőrök bejegyzését.

Címlapról ajánljuk
Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×