eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Betörték az autó ablakát a másfél éves Léna miatt

Forró kocsiban ragadt egy másfél éves kislány Dunaharasztiban.

Egy kétségbeesett édesanya kért segítséget tegnap délután egy közelben lévő járőrtől, hogy nem tudja kivenni a kocsiból a másfél éves kislányát, mert a központi zár megakadályozza ebben - írja a rendőrség.

A nő kiszállt a dunaharaszti posta előtt parkoló autóból, az indítókulcs azonban bent maradt, a rendszer pedig váratlanul, azonnal blokkolva, indokolatlanul foglyul ejtette a kicsit.

A pótkulcs budapesti címükön volt, legalább 30-40 percet kellett volna várniuk, mire valaki elviszi nekik Dunaharasztiba.

A hőmérő 28-29 fokot mutatott árnyékban, a kocsi pedig a napon állt,

ezért betörték az autó ablakát.

A rendőr így kinyitotta az autót, a gyerekkel pedig egy közeli orvosi ügyeletre siettek. A rendőrség tájékoztatása szerint Lénának nem lett semmi baja.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 25. 14:30
2023. szeptember 25. 10:50
×
×
×
×