eur:
389.56
usd:
361.71
bux:
68460.83
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
LOS ANGELES, CA - AUGUST 25:  Actors Woody Harrelson (L) and Matthew McConaughey speak onstage at the 66th Annual Primetime Emmy Awards held at Nokia Theatre L.A. Live on August 25, 2014 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Nyitókép: Kevin Winter/Getty Images

Matthew McConaughey és Woody Harrelson azt gyanítják, testvérek

McConaughey Kelly Ripa műsorában beszélt arról, hogy ő és Woody Harrelson – akivel a True Detective-ben együtt is játszottak – azon gondolkodnak, hogy elvégeznek egy DNS-tesztet, mert azt gyanítják, féltestvérek lehetnek – idézi a 444.hu a The Guardiant.

Mindezt arra alapozzák, hogy néhány évvel ezelőtt McConaughey anyja egy közös nyaraláson „sokat sjetető hangsúllyal” közölte Harrelsonnal, hogy ismerte az apját.

A kész színész ezután „matekoztak” kicsit, és kiderült, hogy Harrelson apja épp akkor volt szabadlábon – korábban fegyveres rablásért majd gyilkosságért ítélték el –, amikor McConaughey szülei épp váltak. Ezen kívül találtak számlákat is, amik alapján még gyanúsabb, hogy szüleik többször is találkozhattak.

McConaughey egyelőre nem akaródzik elvégezni a DNS-tesztet mert attól tart, hogy kiderül, nem az az apja, akiről 53 évig azt hitte, hogy az apja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
A pesti Csikágó újraéled

A pesti Csikágó újraéled

Budapest talán egyik legtöbbször sztereotipizált városrésze a VIII. kerület. A negatív konnotációktól most elvonatkoztatva gondoljunk csak bele, hogy a területén található a Palotanegyed, illetve megannyi ismert galéria választotta ezt a környéket székhelyéül. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Műtárgyak Éjszakája Fesztivál idén több mint 100 művészeti programot sorakoztat fel. Ezekből válogattunk számotokra, különös figyelmet fordítva a VIII. kerület művészeti, kulturális sokszínűségére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×