eur:
390.23
usd:
364.26
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
John Travolta amerikai színész a 14. Római Filmfesztiválon 2019. október 22-én. Az október 17. és 27. között tartott nemzetközi mustrán 25 ország 33 produkcióját vetítik, és 17 alkotás verseng a szemle fődíjáért, a Marcus Aurelius-díjért.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Így búcsúzott John Travolta Olivia Newton-Johntól

John Travolta, aki Olivia Newton-Johnnal együtt szerepelt a Grease című nagy sikerű musicalben, nyilatkozatot tett közzé a hétfőn elhunyt énekesnő előtt tisztelegve.

„Legdrágább Olivia, sokkal jobbá tetted mindannyiunk életét” – idézte a CNN a színész az Instagram-oldalát. – „A hatásod hihetetlen volt. Nagyon szeretlek.”

Newton-John és Travolta 1978-ban robbant be, amikor az édes Sandyként és a rosszfiú Dannyként szerepeltek a Grease-ben.

Alig néhány évvel ezelőtt a pár egy különleges estére visszafordította az idő kerekét, Newton-John jellegzetes sárga szoknyáját és hozzáillő kardigánját viselte, kiegészítve a fehér gombbal. Travolta klasszikus bőrdzsekit viselt, a haját hátrasimította.

A búcsúzó Travolta azt írta: „Találkozunk az úton, és újra együtt leszünk."

Aláírta: „A te Dannyd, a te Johnod.”

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×